De ontruimer

Woningontruiming Tilburg

Een woningontruiming kost vaak veel tijd en mankracht. De Ontruimer in Tilburg neemt deze grote klus graag uit handen! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag bij u langs om de zaak door te spreken. 

de ontruimer

Woning met spoed laten ontruimen

Heeft u een woning die met spoed ontruimd moet worden? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Wij komen zo snel mogelijk uw kant op om de mogelijkheden te bespreken en afspraken te maken. In de meeste gevallen kunnen wij vrijwel direct aan de slag gaan met de ontruiming.

Vervuilde woning ontruiming

Heeft u een vervuilde woning die ontruimt moet worden? Dat is voor onze professionals geen enkel probleem! Voordat we een offerte aanbieden komen we bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Aan de hand hiervan stellen we afspraken en een offerte op. Na uw akkoord gaan onze vakmannen professioneel en respectvol aan de slag met de ontruiming.

Woning ontruimen Door sterfgeval

Bij een woningontruiming door een sterfgeval komen veel emoties kijken. Onze professionals steunen u graag bij het proces en nemen de ontruiming volledig uit handen. Zo kunt u ander zaken regelen en bij uw dierbaren zijn. Weet u nog niet wat er met (een deel van) de inboedel moet gebeuren? Geen probleem! Wij slaan de inboedel op in een tijdelijke opslag zodat u op een later tijdstip op uw gemakt de spullen kunt uitzoeken.

Tilburg

24/7 bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

De ontruimer

Al onze diensten

Spoed ontruiming

Vervuilde woning ontruimen

Woningontruiming na overlijden

Seniorenwoning ontruimen

Verhuur- of verkoopklare woning

Bedrijfspand ontruimen

Contact

Woningontruiming in Tilburg door De Ontruimer

De professionals van De Ontruimer nemen uw woningontruiming in Tilburg en omgeving graag volledig uit uw handen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Na onze afspraak maken wij een offerte op maat en gaan wij met de ontruiming aan de slag. Al onze ontruimingen leveren wij schoon op. Indien nodig voeren wij ook herstelwerkzaamheden uit in de woning om deze verhuur- of verkoopklaar te maken. Bel vandaag nog of vraag een vrijblijvende offerte aan.