De ontruimer

Woningontruiming na overlijden

Een woning ontruimen na het overlijden van een dierbare is vaak het laatste waar u op zit te wachten. Het veroorzaakt stress en brengt veel emoties en herinneringen met zich mee. Daarnaast zijn er tientallen andere zaken die u moet regelen. Om u hier meer ruimte en tijd in te geven, neemt De Ontruimer de ontruiming van de woning volledig voor u uit handen.

De ontruimer

Met zorg en respect

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nu niet direct kunt beslissen welke spullen behouden blijven en welke spullen weg kunnen. Tijdens de ontruiming van de woning, vervoeren wij deze spullen naar een tijdelijke opslag. Zo heeft u de tijd en ruimte om de spullen op een later tijdstip uit te zoeken.


De ontruiming vindt op een professionele wijze met zorg en respect plaats. Moet de woning direct ook verkoop- of verhuurklaar gemaakt worden? Geen probleem, wij voeren voor u alle benodigde herstelwerkzaamheden uit.

24/7 bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

De ontruimer

Zorgkamer ontruiming

Ook voor een zorgkamer ontruiming kunt u bij De Ontruimer terecht. Door de korte looptijd van deze kamers staan wij 24/7 voor u klaar en behandelen wij deze ontruiming als een spoedgeval. Zo heeft u de ruimte om andere zaken te regelen.

Ervaringen

Ervaringen van onze klanten

Contact

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij verzorgen uw woningontruiming voordelig én vakkundig! Bel ons direct voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op!