De ontruimer

Woningontruiming Eindhoven

Bent u op zoek naar een voordelige én vakkundige ontruimingsdienst in Eindhoven? Dan bent u bij De Ontruimer aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst bij zowel een grote als een kleine woningontruiming in Eindhoven en omgeving.

de ontruimer

Bedrijfspand ontruiming

Naast woningontruimingen kunt u ook voor een bedrijfspand ontruiming in Eindhoven en omgeving terecht bij De Ontruimer. Samen nemen we uw inboedel door en bepalen we welke spullen u behoudt en welke spullen we doneren aan een goed doel of aan de kringloopwinkel.

Woningontruimingen

De Ontruimer ontzorgt u graag op het gebied van woningontruimingen. Vaak komt een woningontruiming voor na het overlijden van een dierbare. Deze gebeurtenis veroorzaakt veel verdriet. Het laatste waar u dan op zit te wachten is het ontruiming van de woning. Onze professionals begrijpen dit als geen ander en gaan vakkundig én respectvol om met de ontruiming van de woning.


Niet alleen een sterfgeval is een oorzaak van een woningontruiming. Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten en wat wij precies voor u kunnen betekenen. Is de ontruiming een spoedgeval? Dan staan wij 24/7 voor u klaar!

Eindhoven

24/7 bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

De ontruimer

Al onze diensten

Spoed ontruiming

Vervuilde woning ontruimen

Woningontruiming na overlijden

Seniorenwoning ontruimen

Verhuur- of verkoopklare woning

Bedrijfspand ontruimen

Contact

Woningontruiming in Eindhoven door De Ontruimer

Een woning ontruimen kost veel tijd en mankracht. De professionals van De Ontruimer nemen deze taak graag volledig uit uw handen. Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Na onze afspraak maken wij een offerte op maat en gaan wij met de ontruiming aan de slag. Bel vandaag nog of vraag een vrijblijvende offerte aan.