De ontruimer

Woningontruiming Den Bosch

Bent u op zoek naar een voordelige én vakkundige ontruimingsdienst in Den Bosch? Dan bent u bij De Ontruimer aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst bij zowel een grote als een kleine woningontruiming in Den Bosch en omgeving. Maar wat kunt u precies van ons verwachten?

de ontruimer

Verschillende ontruimingsdiensten

Bij De Ontruimer bent u aan het goede adres voor verschillende ontruimingsdiensten. Zo nemen wij de ontruiming van een vervuilde woning volledig uit handen en maken wij een woning verhuur- óf verkoopklaar.


Onze professionals steunen u ook graag bij een woningontruiming na een sterfgeval. Wij begrijpen als geen ander hoe zwaar en stressvol dit kan zijn. Door de ontruiming van A tot Z te regelen, heeft u de ruimte en tijd om andere zaken te regelen en bij uw dierbaren te zijn.

Bedrijfspand ontruiming

Naast woningontruimingen kunt u ook voor een bedrijfspand ontruiming in Den Bosch en omgeving terecht bij De Ontruimer. Samen nemen we uw inboedel door en bepalen we welke spullen u behoudt en welke spullen we doneren aan een goed doel of aan de kringloopwinkel.

Spoed woningontruiming Den Bosch

Moet de woning met spoed worden ontruimd? Bel ons direct! Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Na het maken van de afspraken gaan wij vrijwel direct aan de slag met de ontruiming van de woning.

Den Bosch

24/7 bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

De ontruimer

Al onze diensten

Spoed ontruiming

Vervuilde woning ontruimen

Woningontruiming na overlijden

Seniorenwoning ontruimen

Verhuur- of verkoopklare woning

Bedrijfspand ontruimen

Contact

Woningontruiming in Den Bosch door De Ontruimer

Een woning ontruimen kost veel tijd en mankracht. De professionals van De Ontruimer nemen deze taak graag volledig uit uw handen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Na onze afspraak maken wij een offerte op maat en gaan wij met de ontruiming aan de slag. Bel vandaag nog of vraag een vrijblijvende offerte aan.