De ontruimer

Vervuilde woning ontruimen

Het ontstaan van een vervuilde woning kan verschillende oorzaken hebben, zoals hordersgedrag of wanneer men het onderhoud aan een woning niet meer aan kan. Helaas blijft de vraag om hulp vaak uit. De Ontruimer komt graag bij u langs om de ontruiming van de vervuilde woning uit handen te nemen. Zo kunt u zich focussen op andere zaken!

De ontruimer

Onze werkwijze

Vanaf het moment dat u akkoord bent met onze offerte, maken wij een planning en gaan wij aan de slag met de ontruiming van de woning. Nadat alle spullen uit uw woning zijn, reinigen wij de woning grondig. Wij leveren áltijd een schone en lege woning op.

Heeft u spullen waarvan u nog niet zeker bent of u deze wilt bewaren? Wij verplaatsen dit deel van de inboedel graag naar een opslag zodat u rustig de tijd kunt nemen om uw spullen uit te zoeken.

24/7 bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

De ontruimer

Met spoed ontruimen?

Moet u met spoed een vervuilde woning ontruimen? Bel ons dan direct! Na het telefonisch contact komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en gaan wij vrijwel direct voor u aan de slag.

Ervaringen

Ervaringen van onze klanten

Contact

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij verzorgen uw woningontruiming voordelig én vakkundig! Bel ons direct voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op!