De ontruimer

Verhuur- of verkoopklare woning

De ontruimer

Verhuurklare woning

Woont u momenteel in een huurwoning en gaat u deze verlaten? Vaak wilt de huurbaas de woning terugkrijgen in originele staat. Wij begrijpen als geen ander dat u, naast de verhuizing, geen energie of simpelweg geen tijd heeft om de woning terug te brengen naar de originele staat. De Ontruimer neemt de taak graag van u over en verzorgt de herstelwerkzaamheden van A tot Z.


Heeft u spullen waarvan u nog niet zeker bent of u deze wilt bewaren? Wij verplaatsen dit deel van de inboedel graag naar een opslag zodat u rustig de tijd kunt nemen om uw spullen uit te zoeken.

Wat kunt u van ons verwachten?

24/7 bereikbaar voor alle spoed ontruimingen

De ontruimer

Verkoopklare woning

U bent de eigenaar van een koopwoning en wilt deze graag te koop zetten. Na gesprekken met een verkoopmakelaar komt u tot de conclusie dat het nodig is om een aantal zaken in de woning te herstellen, zoals nieuwe tegels of een nieuwe keuken. Op deze manier kunt u de waarde van uw woning verhogen en heeft u meer kans om de woning te verkopen. Maar waar moet u beginnen? Bel De Ontruimers en wij bespreken met u de mogelijkheden! Wij maken uw woning graag verkoop klaar zodat u kunt gaan genieten in uw nieuwe woning.

Ervaringen

Ervaringen van onze klanten

Contact

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij verzorgen uw woningontruiming voordelig én vakkundig! Bel ons direct voor een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op!